Vanaf nu verkrijgbaar. Pathé voucher(s) voor een film naar keuze, thuis of in de bioscoop. Bestel nu
Home » Loyalty Solutions » Loyalty Marketing Services

Loyalty marketing services voor beter presterende programma’s


Presteert je loyaliteitsprogramma niet naar wens of zit je met andere uitdagingen? Sparco biedt diverse loyalty marketing services die je helpen je bestaande loyalty program te verbeteren. We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor meer zichtbaarheid, of kijken waar kansen liggen door je programma meetbaar te maken. Indien nodig kunnen we zelfs je hele programma opnieuw vormgeven. Benieuwd naar onze aanpak? Ontdek onze vernieuwende loyalty marketing support services en concepten! 

Maak je loyaliteitsprogramma zichtbaar


Als je loyaliteitsprogramma niet doet wat je ervan verwacht, betekent dit nog niet dat je programma slecht in elkaar zit. Soms hoef je je programma alleen maar onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen. Wij kunnen je hierbij helpen door je online programma offline zichtbaar te maken; met een gerichte campagne, of door je programma te vertegenwoordigen op beurzen of evenementen. En ook als je je programma online meer wilt laten opvallen, kun je bij ons terecht.

Zet je klanten aan tot actie


Soms heb je een geweldig programma ontwikkeld, maar heb je toch te maken met een lage participatiegraad of een lage verzilveringsgraad. En soms slaagt je programma er simpelweg niet in de juiste mensen aan te spreken. In dat geval kan gericht communiceren met je klanten de oplossing zijn. Sparco ontwikkelt effectieve klantactivatie- en loyalty campagnes om je programma tóch de beoogde doelen te laten behalen. Op deze manier maak je van je bestaande loyalty actie alsnog een succes!

Maak de resultaten van een lopend programma inzichtelijk


Vraag je je af wat je loyaliteitsprogramma eigenlijk oplevert? Dan kan Sparco de resultaten van je programma inzichtelijk maken. Sterker nog, dat is onze specialiteit! Ons Smart Loyalty model, dat centraal staat in onze werkwijze, is volledig gericht op het meetbaar maken van loyaliteit en het achterhalen van klantbehoeften. Als je ons je lopende loyaliteitsprogramma laat meten en analyseren, zie je meteen op welke punten nog verbetering mogelijk is. Zo haal je altijd het maximale uit je investering!

Offline programma digitaliseren


De meeste loyaliteitsprogramma’s zijn tegenwoordig digitaal. Dat is niet voor niets. Een digitaal programma levert veel waardevolle informatie op, en maakt het makkelijker de resultaten te meten. Daarnaast is een digitaal programma gebruiksvriendelijker voor je klant, die niet meer in de weer hoeft met losse bonnetjes, stickers, of spaarkaarten. Toch kan het een drempel zijn om van je bestaande offline loyaliteitsprogramma af te stappen. Zeker als dit programma erg succesvol is. In zulke gevallen kan Sparco zorgen voor een naadloze overgang van offline naar online. We digitaliseren je programma, zonder dat je klanten daar last van hebben. Integendeel zelfs: klanten geven steeds vaker de voorkeur aan een systeem waar ze altijd en overal bij kunnen. Tegelijkertijd levert dit jou een schat aan data op, waarmee je je programma nóg succesvoller kunt maken!

Programma herstructureren


Soms zijn bovenstaande maatregelen niet genoeg om je bestaande loyaliteitsprogramma alsnog succesvol te maken. Dan is er een grondige herstructurering van je programma nodig. Onze loyalty consultants houden in zulke gevallen alle aspecten van je programma tegen het licht. Hoe scoort je programma op dit moment, wat zijn de behoeften van je klanten, en sluit je gekozen strategie hier nog wel bij aan? Op basis hiervan bepalen we samen een nieuwe strategie om je loyaliteitsprogramma te verbeteren. Natuurlijk maken we alles meetbaar, zodat we door de tijd heen dingen kunnen aanpassen als de data daar aanleiding toe geven. Je programma met een negatieve ROI wordt zo omgetoverd tot een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient!