Vanaf nu verkrijgbaar. Pathé voucher(s) voor een film naar keuze, thuis of in de bioscoop. Bestel nu
Home » Loyalty Solutions

Ontdek onze slimme loyalty solutions


Loyalty marketing of loyaliteitsmarketing is dé manier om maximale klantwaarde te creëren. Met het juiste programma zorg je er namelijk voor dat jouw klanten trouwe klanten worden, en een trouwe klant is goud waard. Letterlijk.

Loyaliteit is tegenwoordig echter lastig te realiseren, omdat klanten zich steeds minder gebonden voelen aan merken en organisaties. Daarom ontwikkelt Sparco meetbare en resultaatgerichte loyalty marketing solutions op maat. Met onze slimme loyalty oplossingen kunnen we je in elke fase van het traject ondersteunen: van concept tot uitvoering en evaluatie. Ontdek onze loyalty diensten!

Wat is loyalty marketing?


Met loyalty marketing bedoelen we alle marketingactiviteiten die je inzet om je klanten trouw te maken aan jouw bedrijf. Trouw of loyaal aan iets zijn doe je alleen wanneer je een emotionele band ervaart met een merk. Dit kun je bijvoorbeeld realiseren door de customer journey te verbeteren, door nieuwe communicatiekanalen te gebruiken, of incentive marketing in te zetten. Welk middel je ook inzet, het werkt alleen als je iets doet waar de klant ook daadwerkelijk op zit te wachten. De kunst is daarom om vast te stellen welke middelen bij jouw klanten passen. Weet jij waarmee jij jouw klanten gegarandeerd aan je merk bindt?

Waarom zou ik loyalty marketing uitbesteden?


Als je je loyalty marketing uitbesteedt aan Sparco, weet je zeker dat je investeert in een campagne die aansluit bij jouw klanten. In plaats van te gissen naar de voorkeuren en behoeften van je klanten, laat je ze nauwkeurig in kaart brengen door middel van data-analyse. Op basis van dit onderzoek ontvang je een loyaliteitsadvies op maat, dat als uitgangspunt kan dienen voor de strategie van jouw loyalty programma.

Het uitbesteden van loyalty marketing bespaart je bovendien een hoop tijd en moeite. Wanneer je er niet veel ervaring mee hebt, kunnen zaken als het opzetten van een online platform, het selecteren van cadeaus en het verwerken van bestellingen veel extra tijd en werk betekenen. Door je volledige programma of een deel daarvan aan specialisten over te laten, hoef jij je nergens zorgen om te maken en kun je je weer focussen op je primaire taken. En dat terwijl je wel volledig inzicht hebt in de kosten en resultaten!

Welke loyalty solutions biedt Sparco?


Sparco kan je in elke fase van je loyalty traject ondersteunen: van concept tot uitvoering. Ook als je op bepaalde gebieden graag zelf de touwtjes in handen houdt, springen we graag bij om je te ondersteunen en te ontzorgen! Je kunt bij ons onder meer terecht voor de volgende solutions: