Vanaf nu verkrijgbaar. Pathé voucher(s) voor een film naar keuze, thuis of in de bioscoop. Bestel nu
Home » Cases » Stiho

Stiho


Stiho is al sinds 1926 dé groothandel in bouwmaterialen, hout en plaat en levert aan bouwend Nederland. Met meer dan 20 vestigingen door heel Nederland is Stiho altijd dichtbij. Binnenkort is dat helemaal het geval, want dan komen er nog 6 vestigingen bij. Op het Stiho-bouwplein vind je Stiho en Giebels – groothandel in ijzerwaren en gereedschappen – samen onder één dak. Zo vind je alles wat je nodig hebt op één plek. Handig!

Stiho is samen met Baars & Bloemhoff en een aantal Bouwmaat-vestigingen onderdeel van DSG. DSG spant zich in om het bouwproces van de klant te versnellen en het bouwresultaat van de klant te verbeteren. Om snel en compleet te kunnen leveren, wordt in distributiecentra en op balieverkooppunten een ruim en breed gesorteerde voorraad aangehouden. Daarnaast blijven we onze werkwijzen en systemen verbeteren om de bestelling van de klant en de levering aan de klant zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Loyalty oplossing

Al voor het 7de jaar op rij verzorgt Sparco de jaarlijkse spaaractie voor zowel Stiho als Baars & Bloemhoff. Trouwe klanten kunnen ieder jaar van september t/m december punten sparen op basis van de aankopen die zij doen in deze periode. Daarnaast wordt er ieder jaar een aantal andere doelstellingen geformuleerd die in het programma worden meegenomen zoals bijvoorbeeld:

  • Stimuleren van online aankopen
  • Registeren voor de mijn Stiho omgeving
  • Gegevens delen
  • Bezoekfrequentie verhogen

Om in de programma’s een zo optimaal mogelijk customer journey te bieden aan de klanten worden de systemen van Sparco en Stiho/Baars & Bloemhoff ieder jaar meer met elkaar geïntegreerd. Onze technische specialisten werken samen met de IT afdeling van de klant om het spaarprogramma volledig in de online omgeving van de klant op te laten gaan.

Ali Al Bana
Ali Al Bana