Vanaf nu verkrijgbaar. Pathé voucher(s) voor een film naar keuze, thuis of in de bioscoop. Bestel nu
Home » Cases » KLM Flying Blue

KLM Flying Blue


KLM is dé nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland. Met een groot aanbod van zowel passagiersvluchten als ook vrachtvluchten naar meer dan 130 bestemmingen wereldwijd heeft KLM een gepaste reisoplossing voor iedereen.

Om haar klanten te belonen voor hun loyaliteit aan de luchtvaartmaatschappij heeft KLM een loyaliteitsprogramma ontwikkeld, opererend onder de naam Flying Blue. Met de focus op het belonen van individuele klanten is Flying Blue het loyaliteitsprogramma voor de consument & de zakelijke reiziger. Het programma biedt deelnemers de mogelijkheid om punten te sparen en in te wisselen voor vluchten, upgrades, hotelkamers en andere reisgerelateerde beloningen.

Loyalty Fulfilment oplossing

Sparco heeft haar systemen geïntegreerd in de loyaliteitsprogramma’s van KLM en daarmee voorzien van een breed scala aan hoogwaardige producten. Sparco verzorgt het assortiment management, het voorraadbeheer, de distributie en de verzending binnen de gehele Europese Unie. Ook worden de aftersales, service en productgarantie door Sparco verzorgd.

Naast het grote aanbod van A-merk producten, biedt het ‘Frequent Flyer’ programma klanten van KLM ook de mogelijkheid om de gevlogen mijlen in te wisselen voor een divers aanbod aan geschenken. Op deze manier geeft KLM een extra dimensie aan haar loyaliteitsprogramma’s en geeft zij klantenbinding een extra boost.

Voor een indruk van het loyaliteitsprogramma van KLM kan je terecht op www.flyingblue.com

Betrokken accountmanager:
Kevin Martens
Kevin Martens
Betrokken projectmanager:
Ali Al Bana
Ali Al Bana