ING – Rentepuntenwinkel

Rentepunten zijn een extraatje van de ING voor haar spaarders. Per euro opgebouwde spaarrente ontvangt een ING klant 100 Rentepunten. Met die Rentepunten kunnen deelnemers voordelig winkelen in de ING Rentepuntenwinkel. In de Rentepuntenwinkel is er met meer dan 950 verschillende producten en belevenissen voor ieder wat wils. Met zo’n 85 nieuwe producten per maand is er altijd wel een reden om even een kijkje in de winkel te nemen via www.ING.nl/rentepunten.

Fulfilmentoplossing

Sinds 2009 is Sparco leverancier van de ING Rentepuntenwinkel. Hierbij is het belangrijk mooie producten voor de juiste prijs te bieden zodat spaarders van het voordeel profiteren. Met een assortiment van circa 150 A-merken slaagt Sparco er al meer dan 6 jaar in om een wisselende en zeer gewilde range aan producten voor de ING Rentepuntenwinkel neer te zetten.

Naast het productaanbod neemt Sparco tevens de logistieke afhandeling op zich. Door de combinatie van eigen voorraad en goede afspraken met onze leveranciers hebben we een gedegen distributiesysteem opgezet. Producten worden vanuit ons magazijn rechtstreeks verzonden om een snelle levering te garanderen. Voor productgerelateerde vragen, retouren en garanties stelt Sparco haar ervaren serviceteam beschikbaar. De aftersales van het productassortiment voor de ING Rentepuntenwinkel is daarmee goed georganiseerd.

ING heeft mede dankzij de inzet van Sparco:

  • Een hoogwaardig en aantrekkelijk productassortiment van A-merken
  • Een goedwerkend distributiesysteem
  • De juiste aftersales service
Share this:
Wouter van Horssen, Product Owner Customer Loyalty bij ING

"Sparco helpt ons het assortiment steeds te vernieuwen, daardoor blijven wij interessant voor onze klanten. Een fijne partner om mee samen te werken."

Gerben Sterringa Sales & Account Executive

Andere succesverhalen.

>
Plantronics.

Met een door Sparco ontwikkeld loyaliteitsprogramma geeft Plantronics de doorverkopen via wederverkopers een positieve impuls.

>
ING.

Dankzij een gedegen distributiesysteem voorziet Sparco de Rentenpuntenwinkel van ING doorlopend van een aantrekkelijk cadeau-assortiment.

>
Cathay Pacific.

Voor het AsiaMiles programma van Cathay Pacific is Sparco partner voor levering van het cadeau-assortiment in Europa.