Vanaf nu verkrijgbaar. Pathé voucher(s) voor een film naar keuze, thuis of in de bioscoop. Bestel nu
Home » Cases » ING puntenwinkel

ING puntenwinkel


De ING punten zijn een extraatje van de ING voor haar spaarders. Per euro opgebouwde spaarrente ontvangt een ING klant 100 punten. Met die punten kunnen deelnemers voordelig winkelen in de ING puntenwinkel. In de puntenwinkel is er met meer dan 950 verschillende producten en belevenissen voor ieder wat wils. Met zo’n 85 nieuwe producten per maand is er altijd wel een reden om even een kijkje in de winkel te nemen via www.ing.nl/punten.

Wouter van Horssen, Product Owner Customer Loyalty bij ING

“Sparco helpt ons het assortiment steeds te vernieuwen, daardoor blijven wij interessant voor onze klanten. Een fijne partner om mee samen te werken.”

Loyalty Fulfilmentoplossing

Sinds 2009 is Sparco leverancier van de ING Puntenwinkel. Hierbij is het belangrijk mooie producten voor de juiste prijs te bieden zodat spaarders van het voordeel profiteren. Met een assortiment van circa 150 A-merken slaagt Sparco er al meer dan 6 jaar in om een wisselende en zeer gewilde range aan producten voor de ING Puntenwinkel neer te zetten.

Naast het productaanbod neemt Sparco tevens de logistieke afhandeling op zich. Door de combinatie van eigen voorraad en goede afspraken met onze leveranciers hebben we een gedegen distributiesysteem opgezet. Producten worden vanuit ons magazijn rechtstreeks verzonden om een snelle levering te garanderen. Voor product gerelateerde vragen, retouren en garanties stelt Sparco haar ervaren serviceteam beschikbaar. De aftersales van het productassortiment voor de ING Puntenwinkel is daarmee goed georganiseerd.

ING heeft mede dankzij de inzet van Sparco:

  • Een hoogwaardig en aantrekkelijk productassortiment van A-merken
  • Een goedwerkend distributiesysteem
  • De juiste aftersales service
Denis Stranders
Denis Stranders

“Sparco helpt ons het assortiment steeds te vernieuwen, daardoor blijven wij interessant voor onze klanten. Een fijne partner om mee samen te werken.”

Wouter van Horssen