Vanaf nu verkrijgbaar. Pathé voucher(s) voor een film naar keuze, thuis of in de bioscoop. Bestel nu
Home » Cases » ALD Automotive

ALD Automotive


Wereldwijde speler in het beheer van mobiliteit.

ALD Automotive is gevestigd in 43 landen en is een wereldwijde speler in de financiering en het beheer van mobiliteit.
Met een vloot van meer dan 1,76 miljoen voertuigen, is ALD Automotive een wereldwijde speler in de financiering en het beheer van mobiliteit. Met innovatie en persoonlijke service als belangrijkste speerpunten zetten 6.700 medewerkers zich iedere dag in voor de tevredenheid van onze klanten.

Terwijl mobiliteit steeds complexer wordt, zoeken bedrijven en gebruikers juist steeds meer naar flexibiliteit en gemak. ALD Automotive wil ieder bedrijf de juiste mobiliteitsmix bieden.

ALD Automotive transformeert zich van autoleasemaatschappij naar aanbieder van totale mobiliteit. Wij ontwerpen mobiliteit voor zowel het bedrijf, het individu als het hele gezin. Iedere dag opnieuw maken wij ons sterk om de mobiliteit van de toekomst dichterbij te halen en daarmee te zorgen dat de mobiele dag van de gebruiker zorgeloos verloopt.

Loyalty oplossing

Sparco heeft voor ALD Automotive meerdere programma’s ontwikkeld om de verkopers in verschillende autogarages te stimuleren gebruik te maken van de verschillende captive lease proposities die ALD in de markt heeft gezet, zoals Kia Autolease, Mazda Leasing en Jaguar Landrover Fleet & Business leasing.

Per gesloten contract wordt een verkoper beloond met een aantal spaarpunten. Deze spaarpunten kunnen de deelnemers inwisselen voor een uitgebreid cadeauassortiment.

ALD Automotive heeft dankzij de verschillende programma’s:

  • Een effectieve tool om het gedrag van de verkopers te beïnvloeden
  • Meer inzicht wie het echte klantcontact hebben met potentiële leaserijders
  • Een communicatiekanaal om de verkopers te bereiken
Betrokken accountmanager:
Ali Al Bana
Ali Al Bana
Betrokken projectmanager:
Patricia Daselaar
Patricia Daselaar